Bárhol és bármikor

barhol_barmikor.jpg

A méz a természet igazi kincse. Nemcsak remek ízesítője az ételeknek és italoknak, de rendkívül egészséges, megannyi jótékony hatása ismert. Azonban a folyékony halmazállapota miatt nehezen vihetjük magunkkal akárhova. Erre a problémára nyújt nagyszerű megoldást a mézpasztilla.

 

Nem kell többé a folyékony mézzel bajlódni. Nem lesz minden ragacsos és nem csak otthon használhatjuk. A különleges és innovatív eljárás során létrehozott mézpasztilla ugyanis lényegében szilárd méz, amelyhez teljes egészében a hazai termelők által előállított „folyékony arany” szolgál alapanyagként. A természetes megoldás egy új generációja ez, amit akárhova magunkkal vihetünk

Mire használhatjuk a mézpasztillát?

A mézpasztilla tulajdonképpen szilárd méz, ami mindenféle adalékoktól, színezékektől és mesterséges anyagoktól mentes. Éppen ezért a használatakor kizárólag a természetes méz jótékony hatása érvényesül.

Leginkább a megfázásos és influenzás tünetek enyhítésre alkalmazható. Eredményes segítség a torokgyulladás ellen, valamint a köhögéscsillapításban, a köptetésben, a légzéskönnyítésben és természetesen a gyulladáscsökkentésben is az élen jár.

Hogyan használjuk?

A mézpasztilla jótékony hatását többfajta módon is kihasználhatjuk. A kialakításának köszönhetően elszopogathatjuk. Mivel bárhova magunkkal vihetjük, ezért akármikor bekaphatunk egy pasztillát, ezzel segítve a mindennapok gördülékenységét. De emellett a kávéban, a teában, vagy bármilyen más forró italban is feloldhatjuk. Ennek köszönhetően a mézpasztillát kicsik és nagyok egyaránt könnyen fogyaszthatják.

Milyen ízesítésben kapható?

A különleges mézpasztillák megalkotásában a gyógynövények vannak segítségünkre. Ezeknek köszönhetően különböző ízesítésben kaphatóak ezek a praktikus „pirulák”. A natúr készítmény mellett megtalálhatjuk a fahéj-szegfűszeg-propolisz, citrom-izlandi zuzmó, menthol-eukalyptus és a lándzsás útifű-kakukkfű-propolisz ízesítéseket is.

 

A mézpasztilla különleges előállítása lehetővé tette, hogy a méz jótékony hatását akárhova magunkkal vihessük. Az apró pasztillákat bárhol és bármikor használhatjuk, akár tablettaként, akár forró italokban feloldva.